Täyttö Oy

Á la carte kokki Popinoon Hämeenlinnaan!

JUHUU a la carte keittiön osaajat! Nyt on timanttinen tilaisuus avoinna Hämeenlinnassa Ravintola Popinossa KOKKINA – Lue lisää!

Etsimme nyt Ravintola Popinon työperheeseen uutta jäsentä Á LA CARTE KOKIKSI vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan!

 

Työssäsi toimit osana keittiön tiimiä, ja vastuullasi on vuorosta riippuen mm. misaaminen, parila, jälkiruoat tai lounaiden valmistus! Popinossa asiakkaille tarjolla on aina laaja lista, ensiluokkainen palvelu sekä älyttömän hyvää ruokaa – jota pyrit omalta osaltasi toteuttamaan työssä joka päivä!

 

Toivomme sinun olevan motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas AC-osaaja, jonka hymy ei hyydy kovemmassakaan iltaruuhkassa! Sinulta tulisi löytyä alan koulutustausta, hygieniapassi ja jo jonkin verran kokemusta a la carte -keittiössä toimimisesta. Myös sujuva suomen kielen taito on edellytys tehtävään. Tärkeintä meille on kuitenkin asenteesi työtä kohtaan!

 

Täällä pääset osaksi ammattilaisten tiimiä, jossa saat varmasti aina tukea, apua ja kannustusta työssäsi onnistumiseen – hyvän fiiliksen ja huumorin siivittämänä! Työtä on tarjolla joko koko- tai osa-aikaisesti, oman tilanteesi ja halusi mukaan. Työt sijoittuvat aukioloaikojen mukaan klo 10–22 välille – myös sunnuntaisin! Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan.

 

Ravintola on suljettu joka viikko ma-ti, joulun ja uudenvuoden välin sekä kesällä 4 viikkoa kesä-heinäkuussa. Pssst! Tutustu ravintolaan ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi! www.popino.fi

Heräsikö mielenkiintosi? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.

Meillä Täytöllä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.