Täyttö Oy

Á la carte -Kokki talvisesonkiin Rovaniemelle!

Hei sinä á la carte -keittiön intohimoinen osaaja! Nyt tarjolla on loistava paikka KOKKINA talvisesongissa Rovaniemen Apukka Resortissa – Lue lisää!

Etsimme nyt á la carte KOKKIA talvisesonkiin Rovaniemen kuvankauniiseen Apukka Resortiin! Työtä on talvisesongin ajan tarjolla kokoaikaisesti.

 

Työssäsi olet osana ammattimaista keittiötiimiä kokkina, ja valmistat á la carte annoksia nautittaviksi asiakkaillemme. Valmistamassasi ruoassa näkyy, tuoksuu ja maistuu aidot Lapin maut, sekä maut ympäri maailmaa!

 

Odotamme sinulta kunnianhimoista asennetta, intohimoa hyvän ruoan valmistukseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Englannin kielen taito on työssä välttämätön, kuten myös hyvä paineensietokyky. Toivomme sinulla olevan jo useamman vuoden kokemus ammattikeittiössä työskentelystä.

 

Tarjolla on monipuolinen ja erittäin mielenkiintoinen työpaikka á la carte-ravintolassa ainutlaatuisessa ympäristössä, sekä majoitus paikanpäällä! Pääset osaksi ammattilaisten tiimiä, jossa myös sinun kehittymistäsi tuetaan. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville, painottuen iltoihin. Sesonki kestää arviolta loka-marraskuusta huhtikuun alkuun. Palkkaus tehtävässä sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan, palkkatoive huomioiden.

 

Tutustu paikkaan ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi! https://apukkaresort.fi/

Heräsikö mielenkiintosi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.