Täyttö Oy

Ajojärjestelijä LAGO Logistics Oy:lle Tampereelle!

HOI huolinta-alan ammattilaiset, tai sellaiseksi pyrkivät! Nyt avoinna on loistava mahdollisuus hypätä uusiin saappaisiin AJOJÄRJESTELIJÄKSI LAGO Logistics Oy:lle Tampereelle – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme LAGO Logistics Oy:lle AJOJÄRJESTELIJÄÄ Länsi-Euroopan (SAKSA – BENELUX) maantierahdin liikenteenhoidon ja asiakaspalvelun tehtävään Tampereelle!

 

Työnkuvaasi kuuluu monipuolinen Länsi-Euroopan maantierahdin liikenteen hallinta, ongelmien ratkaiseminen sekä jatkuva yhteydenpito niin asiakkaisiin, kuljettajiin kuin työtovereihisi muualla Euroopassa. Jokapäiväisessä työssäsi laadit myös erilaisia asiakirjoja kuten rahti- ja lastauslistoja, teet ennakkoilmoituksia asiakkaiden terminaaleille saapuvista kuljetuksista, hoidat reklamaatioita sekä suunnittelet ja optimoit kuormatilojen käyttöä – yksitoikkoista työsi ei siis tule olemaan!

 

Sinulta toivomme oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön tarttumiseen, organisointi-, paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä ja rohkeutta hallita joskus kaoottisiakin tilanteita rauhallisesti.
Arvostamme niin kansainvälisenkaupan, kuljetus- tai logistiikka-alan koulutustaustaa, kuin myös työn kautta hankittua kokemusta erityisesti huolinta-alalta. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä, ja saksan kielen taito on suuresti eduksesi.

 

Me tarjoamme sinulle paikan kasvavasta, kehittyvästä ja kansainvälisestä kuljetusalan yrityksestä, jossa pääset kehittämään itseäsi, kuin myös tuomaan oman ammattitaitosi esille! Työnantajana tarjoamme sinulle muun muassa hammashoitoedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tietenkin kahvit ja taukolukemiset talon puolesta.
Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

LAGO Logistics on vuonna 1984 perustettu nuorekas ja kasvava kansainvälinen kuljetus- ja huolintaliike. LAGO Logistics -ryhmään kuuluu LAGO Logistics Oy ja Scortexpress Oy Tampereella sekä LAGO Logistics Sp. z o.o. ja LAGO Transport Sp. z o.o. Puolassa. Organisaatiossa työskentelee tällä hetkellä noin 30 ihmistä. LAGO Logistics Oy on vuoden 2017 menestyjä ja kasvaja yritys (Kauppalehti / Alma media) ja kuuluu AA luottoluokkaan (Bisnode).

Jos mielenkiintosi heräsi, jätä hakemuksesi tai ole rohkeasti yhteydessä pikimmiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, lisätietoja antaa Sampsa Leivo, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*