Täyttö Oy

Ajojärjestelijä Pirkkalaan!

Hei kuljetusalan osaaja, tai sellaiseksi haluava! Etsimme asiakkaallemme nyt AJOJÄRJESTELIJÄÄ Pirkkalaan – Klikkaa ja lue lisää!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kuljetusalalle AJOJÄRJESTELIJÄÄ Pirkkalaan ainakin kesän ajaksi!

 

Työssäsi suunnittelet ja aikataulutat kappaletavara- ja pakettikuljetuksia Pirkanmaan alueella. Varmistat kuljettajien tehokkaan ajankäytön ja toiminnan hyvän laadun. Teet työssäsi hieman asiakaspalvelua ja olet myös päivittäin yhteydessä kuljettajiin.

 

Töitä tehdään kahdessa vuorossa 5–21 välillä, ja toimipiste sijaitsee Pirkkalassa hyvin kulkuyhteyksien varrella. Asiakkaalla on käytössä Erton TES, ja tehtävässä palkkaus TES:n sekä kokemuksen mukaan. Voit olla jo kokenut konkari, tai esimerkiksi ajojärjestelijän töistä kiinnostunut kuljettaja – me perehdytämme sinut kattavasti!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kivioja, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*