Täyttö Oy

Á la carte-Tarjoilijoita Tampereen keskustaan!

Hei ravintola-alan ammattilainen, siis juuri SINÄ! Nyt tarjolla useita paikkoja TARJOILIJOILLE á la carte -ravintoloissa Tampereen keskustassa – lue lisää!

Etsimme asiakkaillemme nyt TARJOILIJOITA á la carte -ravintoloihin Tampereen keskustaan koko- ja osa-aikaisiin töihin!

 

Asiakkaanamme toimii useat arvostetut ja korkeatasoiset ala carte -ravintolat Tampereen keskusta-alueella, joissa voit työskennellä. Tarjolla on paikkoja niin osa- kuin kokoaikaisestikin!

 

Työtehtäviisi sisältyy asiakaspalvelua, ruoka- ja juomatarjoilua sekä kassatyöskentelyä. Tarjoilu- ja asiakaspalvelutyökokemus on selväksi eduksesi, ja vähintäänkin kolmea lautasta pitäisi pystyä viemään kerralla saliin. Me kuitenkin opetamme sinut myös ruoan ja viinien saloihin, joten ei hätää! Toivomme sinun olevan positiivisella asenteella varustettu, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen. Olet avainasemassa varmistamassa ainutlaatuiset ruokailukokemukset asiakkaille! Työ edellyttää hygieniapassia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*