Täyttö Oy

Alumiinikappaleiden Hioja Pirkkalaan!

HIIOOOJAAA! Eli nyt etsitään siis HIOJAA alumiinituotteiden pariin teknologia-alan asiakkaallemme Pirkkalaan! Klikkaa ja lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Pirkkalaan valettujen alumiinituotteiden HIOJAA! Työssäsi pääset hiomaan valukappaleista purseita ja muita epätasaisuuksia pois nauhahiomakoneen avulla, ja näet miten käsissäsi raa-asta valukappaleesta muodostuu valmis tuote! Kappaleiden koot vaihtelevat, ja eri kappaleet painavat sadasta grammasta muutamaan kiloon.

 

Töitä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin, mutta niin halutessaan myös kaksivuoro onnistuu. Työt sijaitsevat Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, jonne pääsee hyvin julkisilla, jos omaa autoa ei löydy. Etua tehtävään saat aiemmasta metallialan työkokemuksesta. Aiempaa kokemusta et kuitenkaan välttämättä tarvitse, sillä täällä järjestetään kattava perehdytys ja koulutus tehtävään kokeneempien konkareiden toimesta!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*