Täyttö Oy

Asiakaspalvelija rengassesonkiin Espooseen!

Hei SINÄ! Oletko reipas, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen? Hae meille ASIAKASPALVELIJAKSI rengassesonkiin Espooseen!

Etsimme nyt asiakkaallemme Espoon Hannukseen ASIAKASPALVELIJAA syksyn autonrengassesonkiin!

 

Työssäsi palvelet asiakkaita heidän niin tuodessaan autojaan renkaiden vaihtoon, kuin hakiessaan niitä pois. Teet asiakaspalvelua myös puhelimitse, ja vastaat aikojen varaamisesta sekä aikataulutuksesta renkaanvaihtoon tuleville asiakkaille! Työaika sijoittuu ma-pe klo 7.30-17 välille.

 

Työ vaatii järjestelmällisyyttä, asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteisuutta – tarkkuutta unohtamatta! Työt alkavat arviolta lokakuun alkupuolella, ja kestävät keleistä sekä sesongista riippuen 5-15 viikkoa. Hyvälle tekijälle mahdollisuus vakinaistua töihin sesongin jälkeen!

 

Pssst! Meillä muuten palkan saa sesonkityöntekijät JOKA VIIKKO! Palkkaus sopimuksen mukaan, sekä meillä myös jokaisella työntekijällä mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko tästä paikasta? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.