Täyttö Oy

Auraajia Tampereen seudulle talveksi!

OHOI! Kokemusta traktorilla, pyöräkoneella tai kiinteistötraktorilla ajamisesta? Talvi tulee ja etsitään AURAAJIA Tampereelle ja ympäryskuntiin – Lue lisää!

Talvi ja lumi tulee väistämättä, ja etsimmekin jo talvelle 23-24 AURAAJIA Tampereelle ja ympäryskuntiin!

 

Tarjolla on niin keikkatyötä, kuin myös vakituisia paikkoja omasta tilanteestasi riippuen! Työ on lumen auraamista, hiekoitusta ja lumen kasausta Tampereen seudulla. Käytössä on kokemuksesta riippuen työntölevyllinen traktori, pyöräkone tai kiinteistötraktori jolla hommia tehdään. Lumentulo ei katso kelloa, ja töitä onkin kaikkina vuorokaudenaikoina!

 

Työtä varten sinulla tulisi olla vähintään B-ajokortti, ajokokemusta jostakin mainitusta konetyypistä sekä reipas asenne työhön! Palkkaus sovitaan kokemuksen mukaan.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Teemulle! Työt alkavat talven tullessa, mutta valintoja tehdään jo syksyn aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.