Täyttö Oy

Automaalareita pääkaupunkiseudulle!

Hei AUTOMAALARI ja pintakäsittelyn ammattilainen! Nyt helmiä alan työpaikkojen joukossa tarjolla osaaville kavereille PK-seudulla – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme useampaa AUTOMAALARIA Pääkaupunkiseudun toimipisteisiin Espooseen, Vantaalle ja Helsinkiin!

 

Tässä työssä pääset vauriokorjausten ja automaalausten maailmaan ja heti suoraan syvään päähän. Työssäsi arvioit eri vaurioiden maalaus- ja pintakäsittelytarpeita, valitset parhaat työmenetelmät ja ryhdyt töihin muun tiimin kanssa tekemään vaurioituneesta kuin uutta – ja jopa parempaakin! Paikkoja on tarjolla useita niin Espoossa, Vantaalla kuin Helsingissä. Työ on pääosin päivätyötä, mutta ajoittain myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia.

 

Työ edellyttää aiempaa kokemusta automaalauksesta sekä pintakäsittely- ja maalaustekniikoista. Tärkeintä työssä on kuitenkin aito ammattiylpeys, kädentaidot ja halu poikkeuksellisen hyviin lopputuloksiin! Palkkaus tehtävässä kokemuksen mukaan, ja palkkatoivetta kuunnellaan.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Heräsikö mielenkiinto? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.