Täyttö Oy

Automaatioasentaja sammutusjärjestelmien pariin!

HEI sinä sähkö- ja automaatioalan tekijä! Nyt tarjolla tilaisuus ainutlaatuisella erikoisalalla sammutusjärjestelmien parissa – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme Mikro-Pulssi Oy:lle toiminnan vahvan kasvun tueksi vielä yhtä AUTOMAATIOASENTAJAA sammutusjärjestelmien pariin ainutlaatuiselle erikoisalalle vakituiseen työsuhteeseen! Työsopimus tehdään suoraan Mikro-Pulssi Oy:n kanssa.

 

Työssäsi toimit osana ammattilaisten tiimiä, jossa valmistat, huollat ja asennat muun muassa erilaisia kaasu- ja jauhesammutusjärjestelmiä vaihteleviin asiakaskohteisiin sekä laitteisiin pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Osana työtäsi pääset käsiksi automatiikan ja valmistuksen maailmaan, sillä konesammutusjärjestelmiä tehdään myös pääpaikalla Tampereella!

 

Taustasi toivomme olevan sähkö- ja automaatioalalta, ja huomioimme myös vastikään valmistuneet. Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta sekä työkokemuksen kautta hankittuja kädentaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Työ sisältää varmasti uutta opittavaa kokeneellekin konkarille, ja tylsää töissä ei tule! Uuden oppimisessa ja alan salojen pariin tutustumisessa sinua tukee koko ammattimainen työporukka.

 

Tarjolla siis mielenkiintoinen ja monipuolinen työnkuva vakavaraisessa ja kotimaisessa perheyrityksessä, työsuhde-etuja sekä tietenkin osaamistasi vastaava palkkaus sopimuksen mukaan! Aloitus voidaan sopia joustavasti jo kesän aikana, tai kesän jälkeen.

Heräsikö mielenkiinto? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Sampsalle! Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy ja lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.