Täyttö Oy

Automaatioasentaja

Hei jo muutaman vuoden työkokemuksen omaava AUTOMAATIOASENTAJA! Nyt on tarjolla mielenkiintoinen mahdollisuus vaativienkin automaatiokeskusten parissa – lue lisää!

 

Etsimme asiakkaallemme Ylöjärvelle nyt AUTOMAATIOASENTAJAA, joka kaipaa lisää haasteita työhönsä ja haluaa tehdä töitä pienessä tiimissä erilaisten automaatiokeskusten parissa!

 

Työssä valmistat ja asennat erilaisia vaativiakin automaatiokeskuksia eri teollisuuden tarpeisiin, niin prosessi- kuin koneautomaationkin parissa. Työtä tehdään päivävuorossa.

Voit olla esimerkiksi kerryttänyt kokemusta taloautomaation tai teollisuuden parissa, ja nyt kaipaat vaativampia työtehtäviä ja uusia käänteitä urallesi.

 

Tässä työssä pärjäät hienosti, jos sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä, motivaatiota ja intoa kehittyä automaatioalan todelliseksi ammattilaiseksi! Tehtävä edellyttää sähkö- ja automaatioalan tutkintoa, tai töiden kautta hankittua taitoa ja kokemusta piiri- ja sähkökaavioiden lukemisesta.

 

Työ alkaa vuokratyösuhteena, josta tarkoituksena on vakinaistua töiden sujumisen mukaan asiakasyrityksen kirjoille. Meillä arvostetaan ahkeraa työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus myös kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten, tai soita vaikka Teemulle! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

Sähköalan hakemus

Sähkömiehet, kokoonpanotyöntekijät yms.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*