Täyttö Oy

Autonasentajia ATS Autohuollolle Hämeenlinnaan!

Hei autoalan osaaja, tai sellaiseksi pyrkivä! Nyt on tarjolla huippupaikkoja AUTONASENTAJANA ATS Autohuollolla – Klikkaa ja lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme ATS Autohuolto Oy:lle henkilöautojen huolto- ja korjaustiimiin AUTONASENTAJIA vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan! Työsopimus tehdään suoraan ATS Autohuolto Oyn kanssa.

 

Voit olla vasta uraansa aloitteleva autonasentaja tai jo kokenut konkari, sillä meillä tärkeintä on positiivinen asenne työntekoon ja halu kehittyä alalla. Jos tunnistit itsesi tästä, niin me haluamme kuulla juuri sinusta!

 

Työtehtäväsi ovat monipuolisia auto- ja korjaamoalan työtehtäviä autojen korjaamisen ja huoltamisen parissa, sekä oman mielenkiintosi mukaan pääset myös vaikuttamaan työtehtäviisi. Tuleva työpisteesi sijaitsee Hämeenlinnassa hyvien kulkuyhteyksien varrella hienoissa toimitiloissa, ja työssä käytössä uusimmat työkalut ja testerit!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan. Työaika sijoittuu ma-pe klo 7-17 välille, ja viikonloput aina vapaalla!

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Samiin yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.