Täyttö Oy

Autonasentaja Joensuuhun!

HEI SIE SIELLÄ! Nyt on tarjolla huippupaikka AUTONASENTAJANA Jojensuussa monimerkkikorjaamossa vaativissakin korjaustöissä – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Jojensuulaiseen monimerkkikorjaamoon kasvavaan henkilöautojen huolto- ja korjaustiimiin osaavaa AUTONASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja ajoittain vaativiakin auto- ja korjaamoalan työtehtäviä autojen korjaamisen ja huoltamisen parissa. Perustöiden ohessa pääset käsiksi myös vaativiin moottorin purku- ja kasausoperaatioihin! Tuleva työpisteesi sijaitsee Joensuussa hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja työssä käytössäsi on uusimmat työkalut ja testerit! Työaika sijoittuu ma-pe klo 7-17 välille, ja viikonloput aina vapaalla!

 

Työ edellyttää osaamista ja kokemusta vaativista autojen korjaustöistä, ja muun muassa jakopää- sekä venttiilikannen tiivisteremontit tulisi onnistua itsenäisesti. Meillä kuitenkin tärkeintä on oma-aloitteinen, positiivinen ja innokas asenne työntekoon sekä halu kehittyä alalla. Jos tunnistit itsesi tästä, niin me haluamme kuulla juuri sinusta! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja palkkatoivetta kuunnellaan!

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Samiin yhteyttä! Työt alkavat sovitusti syksyn-alkutalven aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.