Täyttö Oy

Autonasentaja Kangasalle monimerkkikorjaamoon!

Hei autoalan osaaja! Nyt on tarjolla huippupaikka AUTONASENTAJANA Kangasalla monimerkkikorjaamossa osana huipputiimiä – Lue lisää alta!

Etsimme asiakkaallemme monimerkkikorjaamoon henkilöautojen huolto- ja korjaustiimiin kasvun tueksi AUTONASENTAJAA Kangasalle! Tarjolla vakituinen työpaikka huippuporukassa!

 

Työtehtäväsi ovat monipuolisia auto- ja korjaamoalan työtehtäviä autojen korjaamisen ja huoltamisen parissa, sekä oman mielenkiintosi mukaan pääset myös vaikuttamaan työtehtäviisi. Tuleva työpisteesi sijaitsee Kangasalla hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja työssä käytössäsi on uusimmat työkalut ja testerit! Työaika on ma-pe 8-16, ja viikonloput aina vapaalla!

 

Toivomme sinulta jo aiempaa kokemusta autojen huoltamisen ja korjaamisen parista, ja olet kykenevä itsenäiseen työhön vähintään perushuolloissa. Meillä tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne työntekoon ja halu kehittyä alalla. Jos tunnistit itsesi tästä, niin me haluamme kuulla juuri sinusta! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Teemuun yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.