Täyttö Oy

Autonasentaja monimerkkikorjaamoon Nokialle!

Hei autonasentaja! Tule meille monipuoliseen autokorjaamo- ja rengasalan hommiin Nokialle! Meillä on mahtava paikka tarjolla – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Nokialle AUTONASENTAJAA monipuolisiin töihin monimerkkikorjaamoon!

 

Työssäsi pääset käsiksi niin erikoisvanne kuin -rengastöihin, tuulilasien korjauksiin ja vaihtoihin, sekä perus autohuollon työtehtäviin! Pääset tekemään huoltoja ja korjauksia perus öljynvaihdoista vaikeampiinkin moottori- ja vaihteistokorjauksiin.

 

Edellytämme tehtävään autonasentajan ammattikoulutusta, ja aiemmasta työkokemuksesta on etua tehtävään. Tärkeintä kuitenkin on oma-aloitteinen ja reipas asenne työtä kohtaan! Töitä tehdään arkisin 7-17 välillä, ja palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai ota Samiin yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.