Täyttö Oy

Autonasentaja Pirkkalaan monimerkkikorjaamoon!

Hei AUTONASENTAJA! Meillä on mahtava paikka tarjolla mahdollisesti juuri SINULLE monimerkkikorjaamossa Pirkkalassa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme monimerkkikorjaamoon henkilöautojen huolto- ja korjaustiimiin AUTONASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Pirkkalaan!

 

Voit olla vasta uraansa aloitteleva autonasentaja, tai jo kokenut konkari, sillä meillä tärkeintä on positiivinen asenne työntekoon ja halu kehittyä alalla. Jos tunnistit itsesi tästä, niin me haluamme kuulla juuri sinusta!

 

Työtehtäväsi ovat monipuolisia auto- ja korjaamoalan työtehtäviä autojen korjaamisen ja huoltamisen parissa, sekä oman mielenkiintosi mukaan voit myös vaikuttaa työtehtäviisi. Tuleva työpisteesi sijaitsee Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella uusissa ja hienoissa toimitiloissa, ja työssä käytössä uusimmat työkalut ja testerit!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan. Työaika sijoittuu ma-pe klo 7-17 välille, ja viikonloput aina vapaalla!

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Samiin yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.