Täyttö Oy

Autonasentaja Pirkkalaan!

Hei AUTONASENTAJA! Miltä kuulostaisi työpaikka autonkorjaamoalan terävimmässä kärjessä, ja vielä mersuihin erikoistuneessa korjaamossa? Meillä on mahtava paikka tarjolla mahdollisesti juuri SINULLE!

Etsimme asiakkaallemme Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautojen korjaamisen sekä huollon porukkaan AUTONASENTAJAA Pirkkalaan!

 

Työtehtäväsi ovat monipuolisia auto- ja korjaamoalan työtehtäviä autojen korjaamisen, vikadiagnosoinnin ja huoltamisen parissa. Erityisosaamista tulisi löytyä Mercedes-Benz merkkisistä autoista, oma-aloitteisuutta ja hyvää huumorintajua unohtamatta!

 

Meillä tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne työntekoon, ja halu kehittyä alalla eteenpäin. Jos tunnistit itsesi tästä, niin me haluamme kuulla juuri sinusta!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Samiin yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*