Täyttö Oy

Autonasentajia Espooseen!

Hei sinä autojen korjaamisen mestari! Etsimme nyt AUTONASENTAJIA osaksi huippuporukkaa monimerkkikorjaamoon Espooseen! Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Servon Oy:lle henkilöautojen huolto- ja korjaustiimiin AUTONASENTAJIA vakituisiin työsuhteisiin Espooseen! Työsopimus tehdään suoraan Servon Oy:n kanssa.

 

Työtehtäväsi ovat monipuolisia auto- ja korjaamoalan työtehtäviä autojen korjaamisen ja huoltamisen parissa, ja kohteena voi olla minkä merkkinen auto vain. Tuleva työpisteesi sijaitsee Espoon Hannuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella hienoissa toimitiloissa, ja työssä käytössä uusimmat työkalut ja testerit!

 

Toivomme sinun omaavan jo ainakin 2 vuoden työkokemuksen, sujuvaa suomenkielentaitoa, sekä työkalujen ja testerien käyttökokemusta ja voimassa olevaa B-ajokorttia. Meillä kuitenkin tärkeintä on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoon! Erityistä etua tehtävään on tuntemus VAG-konsernin automerkeistä!

 

Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan. Työaika sijoittuu ma-pe klo 7-17 välille, ja viikonloput aina vapaalla!

Kuulostaako sinun tulevalta työpaikaltasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, kaikki yhteydenotot paikkaan liittyen Sami Voutilaiseen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.