Täyttö Oy

Autonasentajia huoltokorjaamoon Espooseen!

Hei autoalan osaaja, tai sellaiseksi pyrkivä! Nyt on tarjolla huippupaikkoja AUTONASENTAJANA huoltokorjaamossa Espoossa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme huoltokorjaamoon henkilöautojen huolto- ja korjaustiimiin AUTONASENTAJIA Espooseen! Työ on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

 

Työtehtäväsi ovat monipuolisia auto- ja korjaamoalan työtehtäviä autojen korjaamisen ja huoltamisen parissa, sekä oman mielenkiintosi mukaan työhösi voi kuulua perushuoltojen lisäksi vaativiakin moottorikorjauksia ja vikadiagnosointia! Tuleva työpisteesi sijaitsee Espoon Hannuksessa, ja työssä käytössäsi on uusimmat työkalut ja testerit! Työaika sijoittuu ma-pe klo 7-17 välille, ja viikonloput aina vapaalla!

 

Toivomme sinulta jonkin verran aiempaa kokemusta, sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Erityistä etua saat aiemmasta VW-konsernin autojen tuntemuksesta!

 

Meillä tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne työntekoon ja halu kehittyä alalla. Jos tunnistit itsesi tästä, niin me haluamme kuulla juuri sinusta! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Samiin yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.