Täyttö Oy

Autonasentajia Tampereelle!

Hei AUTONASENTAJA! Miltä kuulostaisi työpaikka autonkorjaamoalan terävimmässä kärjessä? Meillä on mahtava paikka tarjolla mahdollisesti juuri SINULLE!

Etsimme asiakkaallemme henkilöautojen moottorien korjaamisen sekä huollon tiimiin kahta AUTONASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle!

 

Voit olla vasta uraansa aloitteleva autonasentaja, tai jo kokenut konkari, sillä meillä tärkeintä on positiivinen asenne työntekoon ja halu kehittyä alalla. Jos tunnistit itsesi tästä, niin me haluamme kuulla juuri sinusta!

 

Työtehtäväsi ovat monipuolisia auto- ja korjaamoalan työtehtäviä autojen korjaamisen ja huoltamisen parissa, sekä oman mielenkiintosi mukaan voit myös vaikuttaa työtehtäviisi. Tuleva työpisteesi sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella uusissa ja hienoissa toimitiloissa. Ammattilaiselle meillä maksetaan ammattilaisen palkkaa, joten laitathan palkkatoiveesi hakemukseen.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Teemuun yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi www.taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*