Täyttö Oy

Betonielementtityöntekijä

Hei juuri SINÄ! Haluatko olla mukana rakentamassa kaupunkikuvaa uudenlaiseksi?

Nyt on oiva mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan Tampereelle ja ympäryskuntiin nousevia taloja BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÄN roolissa!

 

Työpisteesi sijaitsee Lempäälässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtehtäviisi kuuluu muottien kasausta ja purkua, raudoittamista, betonin valamista sekä valmiiden elementtien tarkistamista. Töitä tehdään uudessa tuotantolaitoksessa suojassa syksyn ja talven lumi- ja räntäsateilta.

 

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta elementtien valmistamisesta, kuvienlukutaitoa sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Älä aikaile, vaan laita hakemusta tai soita Teemulle, sillä hyvällä kaverilla työt alkavat todella nopealla aikataululla!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai ota yhteyttä Teemuun! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi www.taytto.fi

Rakennusalan hakemus

Rakennusmiehet, kirvesmiehet yms.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*