Täyttö Oy

CNC-koneenkäyttäjiä Hämeenlinnaan!

Kone- ja metallialan perustutkinto tai CNC-koneistajan paperit taskussa? Motivaatiota uuden oppimiseen ja sopiva annos maalaisjärkeä? Jos vastasit kyllä, hae meille CNC-Koneistuksen pariin Hämeenlinnaan!

Nyt on tarjolla paikkoja CNC-Koneenkäyttäjille modernissa tuotantoympäristössä Hämeenlinnassa huippuhyvien kulkuyhteyksien varrella!

 

Työtehtäväsi sisältävät CNC-työstökeskusten, -monitoimisorvauskeskusten sekä -tankosorvien käyttöä, valvontaa, kappaleiden vaihtoa ja viimeistelytöitä. Kokemuksesi ja kehittymisesi mukaan työtehtävät voivat sisältää myös koneiden ja keskusten ohjelmointia sekä ohjelmamuutoksia!

 

Etua tehtävään saat aiemmasta CNC-koneiden käyttökokemuksesta sekä kuvienlukutaidosta. Tärkeintä kuitenkin on oma-aloitteinen ja reipas ote työhön, sekä motivoitunut asenne! Voit olla jo kokenut konkari, tai vasta töitä aloitteleva koneistusalalla – saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään! Töitä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Hae pikaisesti tehtävään oheisesta linkistä, tai soita suoraan Sampsalle 050 377 9899! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.