Täyttö Oy

CNC-Koneistaja/Aarporaaja

Nyt olisi paikka tarjolla CNC-Koneistajalle/Aarporaajalle vakavaraisella ja tunnetulla asiakasyrityksellämme Akaan Toijalassa!

Etsimme nyt asiakkaallemme Akaan Toijalaan CNC-Koneistajaa/Aarporaajaa moderniin ja mukavaan työympäristöön!

 

Työssäsi käytössä on Heidenhain -ohjausjärjestelmällä varustettu TOS-aarpora. Valmistat kappaleita moniin eri teollisuuden tarpeisiin, pääasiassa pieniä sarjoja tai yksittäiskappaleita. Kappaleet ovat noin kuution kokoisia, ja painoltaan muutamista sadoista kiloista jopa 10 000 kiloon. Työtä tehdään vaihtelevasti 2-vuorotyönä (6-14 ja 14-22) tai päivävuorossa.

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta/koulutusta CNC-koneistuksesta, ja erityisesti aarporan käytöstä. Eduksesi katsomme myös aiemman käyttökokemuksen Heidenhain-ohjausjärjestelmästä. Oma-aloitteisuus, luotettavuus sekä huolellisuus ovat kuitenkin tehtävässä menestymisen tärkeimpiä edellytyksiä!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, joten kerrothan meille palkkatoiveesi!

 

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai ole yhteydessä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi www.taytto.fi

Avoin hakemus

Kerro meille millaista työtä haluaisit tehdä

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*