Täyttö Oy

CNC-Koneistaja Hämeenlinnaan!

Hei SINÄ! Metallialan perustutkinto tai CNC-koneistajan paperit taskussa? Oletko maalaisjärjen omaava ja motivoitunut uuden oppimiseen? Jos vastasit kyllä, hae meille CNC-Koneistajaksi Hämeenlinnaan!

Etsimme nyt kahta CNC-Koneistajaa Hämeenlinnassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme!

 

Työtehtäväsi sisältävät CNC-työstökeskusten ja/tai -sorvien käyttöä, valvontaa, kappaleiden vaihtoa ja viimeistelytöitä. Kokemuksesi ja kehittymisesi mukaan työtehtävät voivat sisältää myös koneiden ja keskusten ohjelmointia!

 

Etua tehtävään saat aiemmasta CNC-koneiden käyttökokemuksesta sekä ohjelmointi- ja kuvienlukutaidosta. Tärkeintä on oma-aloitteinen ja reipas ote työhön, sekä motivoitunut asenne! Voit olla jo kokenut konkari, tai vasta töitä aloitteleva metallialalla – saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään! Töitä tehdään katkeavassa 2-vuorossa ma-pe.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Hae pikaisesti tehtävään oheisesta linkistä, tai soita suoraan Sampsalle 050 377 9899! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi.

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*