Täyttö Oy

CNC-Koneistaja Kihniöön!

Hei CNC-KONEISTAJA! Nyt avoinna paikka CNC-koneistuksen parissa Kihniössä – Lue lisää!

Asiakkaamme etsii riveihinsä yhtä CNC-KONEISTAJAA monipuoliseen osavalmistukseen Kihniöön!

 

Työssäsi toimit osana koneistustiimiä, jossa ohjelmoit, käytät ja valvot työstökeskusta sekä aarporaa, jotka toimivat Fanuc- ja Heidenhain-ohjauksella. Kappaleet ovat eri kokoisia teollisuuteen meneviä osia, joita tehdään lyhyinä ja keskipitkinä sarjoina. Työtä tehdään ma-pe kahdessa vuorossa.

 

Arvostamme aiempaa koulutuksen ja työkokemuksen kautta hankittua osaamista koneistuksen parista, sekä erityisesti aiempaa Fanuc- tai Heidenhain-osaamista. Tärkeintä työssä on tekevä ja reipas asenne, sekä tiimityötaidot!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.