Täyttö Oy

CNC-Koneistaja Köyliöön

HOI SINÄ, CNC-Koneistuksen todellinen ammattilainen! Asiakkaamme Tamminiitty Oy etsii riveihinsä yhtä CNC-Koneistajaa, ja me haluamme kuulla juuri SINUSTA!

CNC-Koneistajana Tamminiityllä pääset käyttämään Mazakin työstökeskuksia. Talosta löytyy kaksi pystykaraista konetta, sekä yksi 5-akselinen työstökeskus. Kaikki koneet toimivat Mazatrol-ohjauksella. Kappaleet ovat hyvin monipuolisia alihankintateollisuuden osia, joita tehdään niin pitkänä kuin lyhyenäkin sarjana.

 

Työtehtävä edellyttää ohjelmointitaitoa sekä kokemusta liikeratojen suunnittelusta, aivan kiinnityksestä valmiiksi kappaleeksi asti. Toivomme sinulta siis vahvaa kokemusta CNC-koneiden käytöstä ja ohjauksesta, itseohjautuvaa ja oma-aloitteista asennetta sekä reipasta otetta työhön tarttumiseen. Töitä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin.

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle koko henkilökuntaa koskevan työkykyvakuutuksen, jollaista ei joka paikasta löydy. Talon puolesta saat suojalasit (myös voimakkuuksin), sekä aina kuumat kahvit, kylmät vichyt ja jäätelöt! Pyrimme työntekijöiden maksimaaliseen viihtyvyyteen työssään, ja saat oikeasti vaikuttaa siihen myös itse. Työnantajana olemme suoraselkäinen, rehellinen ja avoin yritys. Saat niin kollegoidesi kuin esihenkilöidesi täyden tuen työssäsi onnistumiseen, sekä tietenkin ammattitaitoasi vastaavan korvauksen!
Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

 

Heräsikö mielenkiintosi? HYVÄ! Jätä hakemus alta tai ole pikimmiten yhteydessä! Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, ja kaikki yhteydenotot Sampsa Leivolle, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*