Täyttö Oy

CNC-Koneistaja päivätyöhön Länsi-Tampereelle!

SEIS sinä CNC-koneistuksen osaaja! Miltä kuulostaa päivätyö ja mielenkiintoiset projektit Länsi-Tampereella uuden pystykaraisen koneen puikoissa? Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme CNC-KONEISTAJAA päivätyöhön Länsi-Tampereelle uuden työstökeskuksen puikkoihin!

 

Tässä työssä työskentelet uudella 3-akselisella pystykaraisella työstökeskuksella päivätyössä. Kappaleet ovat pääosin keskiraskaita alihankintateollisuuden kappaleita, ja työsi sisältää myös ohjelmien tekemisen sekä kappaleiden mallinnuksen WinCAM -ohjelmistolla omatoimisesti.

 

Toivomme sinulta aiempaa CNC-koneistuskokemusta, kokemusta WinCAM:in käytöstä, sekä omatoimista ja työhön tarttuvaa asennetta. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan – ammattilaiselle lupaamme ammattilaisen palkan!

 

Meillä arvostetaan myös oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.