Täyttö Oy

CNC-Koneistaja päivävuoroon!

Hei CNC-KONEISTAJA! Onko halua kasvaa isompiin saappaisiin, sekä ottaa koppia koko koneistusprosessin hoidosta ja jopa asiakkuuksista? Jos vastasit kyllä, niin tässä voi olla juuri sinun paikkasi!

Asiakkaamme Finnpelti Oy etsii riveihinsä yhtä CNC-KONEISTAJAA lisää Sastamalaan CNC-koneistuksen,
ohjelmoinnin ja jopa koko koneistusprosessin johtamisen pariin vakituiseen työsuhteeseen! Työsopimus
tehdään suoraan Finnpelti Oy:n kanssa.

 

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisten kappaleiden CNC-koneistuksesta Hyundai Wiatyöstökeskuksella, CMZ-sorvilla tangonsyöttöautomaatilla sekä CNC-lankasahalla piirustusten mukaan sekä tarvittaessa osien suunnitelmien muokkaamisesta yhdessä asiakkaan kanssa! Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe 7–15.30.

 

Tässä työssä johdat omaa työtäsi pitkälti itse, ja vastaat myös osaltasi koneistuspuolen toiminnan sujuvuudesta. Toimit aluksi työstökeskuksen pääkäyttäjänä, ja tavoitteena on että otat haltuusi koko prosessin asiakkaan kanssa suunnittelusta/tilauksesta lähtien.

 

Arvostamme aiempaa koulutuksen ja työkokemuksen kautta hankittua osaamista, oma-aloitteisuutta ja innokasta otetta työhön tarttumiseen. Toivomme hakijoilta kokemusta ohjelmoinnista ja monipuolisesti erilaisten kappaleiden CNC-koneistuksesta. Selvää etua tehtävään saat myös aiemmasta kokemuksesta Fanuc- ja Mastercam- ohjelmien käytöstä.

 

Haluamme auttaa sinua kehittymään, ja viemään myös oman ammattitaitosi uudelle tasolle! Saat työhön kattavan perehdytyksen sekä koko työporukan tuen työssäsi onnistumiseen. Tarjolla on paikka nykyaikaisessa, vakavaraisessa yrityksessä – ja tietty huippuporukassa! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme myös lounasedun. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, ja ammattilaiselle maksamme ammattilaisen palkkaa.

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita vaikka suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, ja lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*