Täyttö Oy

CNC-Koneistaja Pirkkalaan!

Hei CNC-KONEISTAJA! Tarjolla vakituinen paikka monipuolisessa koneistuksessa aarporalla ja työstökeskuksella – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme yhtä CNC-KONEISTAJAA vakituiseen työhön Pirkkalaan!

 

Työssäsi ohjelmoit ja koneistat aarporalla sekä työstökeskuksella pääasiassa erilaisia yksittäiskappaleita ja lyhyitä sarjoja. Koneita on käytössä useita, ja kaikissa joko Heidenhain- tai Fanuc- ohjaus! Työtä tehdään pääasiassa päivätyönä ma-pe, mutta valmius kaksivuorotyöhön tulisi löytyä.

 

Työ edellyttää itseohjautuvuutta, useamman vuoden kokemusta koneistuksesta, ohjelmointitaitoa sekä sujuvaa suomen, venäjän tai englannin kielen taitoa.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.