Täyttö Oy

CNC-Koneistaja puun koneistukseen Padasjoelle!

Hei CNC-koneistuksen osaajat! Nyt tarjolla ainutlaatuinen paikka CNC-koneen puikoissa puun työstössä Padasjoella – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt CNC-Koneistajaa harvinaisemmin koneistettavan materiaalin – nimittäin puun – koneistukseen Padasjoelle vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi ohjelmoit ja käytät uutta 5-akselista Biesse Rover -työstökeskusta, jolla valmistat erilaisia alihankintaosia, sekä huonekalutehtaan tarpeisiin tulevia kappaleita mittojen mukaan. Työhön kuuluu myös kappaleiden viimeistelytöitä, pääpainon ollessa kuitenkin CNC-koneistuksessa.

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta ja koneiden ohjelmoinnista, etenkin työstökeskusosaaminen on selvästi eduksesi.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*