Täyttö Oy

CNC-Koneistaja sorville Lahteen!

Hei CNC-KONEISTAJA! Fanucista kokemusta ja kiinnostus monipuoliseen työhön? Etsimme nyt CNC-sorville koneistajaa Lahteen – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme CNC-KONEISTAJAA vakituiseen ja monipuoliseen työhön Lahteen!

 

Työssäsi pääset tekemään pääasiassa yksittäiskappaleita ja protoja Fanuc-ohjatulla uudella sorvilla. Tukenasi monipuolisessa työssä onnistumiseen on koko iloinen työporukka! Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe.

 

Työssä menestyminen edellyttää itseohjautuvuutta, oma-aloitteisuutta sekä kokemusta Fanuc-ohjauksesta ja CNC-sorveista, sillä ohjelmien teko tulisi onnistua itsenäisesti. Vaatimuksena on myös joko sujuva suomen kielen tai englannin kielen taito. 

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.