Täyttö Oy

CNC-Koneistaja Tamminiitty Oy:lle!

HOHOI CNC-koneistaja! Asiakkaamme Tamminiitty
Oy etsii riveihinsä yhtä CNC-Koneistajaa, ja me haluamme kuulla juuri SINUSTA!

CNC-Koneistajana Tamminiityllä pääset käyttämään uusia Mazakin työstökeskuksia. Talosta löytyy kaksi pystykaraista konetta, sekä yksi 5-akselinen työstökeskus. Kaikki koneet toimivat Mazatrol-ohjauksella. Kappaleet ovat hyvin monipuolisia alihankintateollisuuden osia, joita tehdään niin pitkänä kuin lyhyenäkin sarjana.

 

Työtehtävä edellyttää kokemuksen kautta hankittua osaamista CNC-koneistuksen parista, mutta mikään superseppä sinun ei tarvitse vielä olla – me koulutamme sinusta sellaisen! Etua tehtävään saat ohjelmointitaidosta sekä kokemuksesta liikeratojen suunnittelusta. Me toivomme sinulta itseohjautuvaa ja oma-aloitteista asennetta, sekä reipasta otetta työhön tarttumiseen. Töitä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin.

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle koko henkilökuntaa koskevan työkykyvakuutuksen, jollaista ei joka paikasta löydy. Talon puolesta saat suojalasit (myös voimakkuuksin), sekä aina kuumat kahvit, kylmät vichyt ja jäätelöt! Pyrimme työntekijöiden maksimaaliseen viihtyvyyteen työssään, ja saat oikeasti vaikuttaa siihen myös itse.

 

Työnantajana olemme suoraselkäinen, rehellinen ja avoin yritys. Saat niin kollegoidesi kuin esihenkilöidesi täyden tuen työssäsi onnistumiseen, sekä tietenkin ammattitaitoasi vastaavan korvauksen! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Heräsikö mielenkiintosi? HYVÄ! Jätä hakemus alta tai ole pikimmiten yhteydessä! Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, ja kaikki yhteydenotot Sampsa Leivolle, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*