Täyttö Oy

CNC-Koneistaja Tampereelle!

Hei SINÄ! CNC-koneistajan paperit taskussa tai jo kokemusta kyseisistä tehtävistä? Oletko maalaisjärjen omaava ja motivoitunut uuden oppimiseen? Jos vastasit kyllä, hae meille CNC-Koneistajaksi Tampereelle!

Etsimme nyt asiakkaallemme Tampereelle CNC-Koneistajaa monipuoliseen tehtävään!

 

Työtehtäväsi sisältävät CNC-työstökeskusten ja/tai -sorvien käyttöä, valvontaa ja kokemuksen mukaan myös koneiden ohjelmointia. Ohjausjärjestelmänä toimii pääasiassa Fanuc, joten kokemus siitä on selvästi eduksesi.

 

Etua tehtävään saat aiemmasta CNC-koneiden käyttökokemuksesta sekä ohjelmointi- ja kuvienlukutaidosta. Tärkeintä on oma-aloitteinen ja reipas ote työhön, sekä motivoitunut asenne! Töitä tehdään pääasiassa katkeavassa 2-vuorossa ma-pe.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, ja ammattilaiselle meillä maksetaan varmasti ammattilaisen palkkaa.

Hae pikaisesti tehtävään oheisesta linkistä, tai soita suoraan Teemulle 050 377 8557! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*