Täyttö Oy

CNC-Koneistaja Tampereen Hervantaan!

OHOI sinä jo osaava CNC-koneistuksen mestari! Nyt on mielenkiintoinen ja monipuolinen työpaikka tarjolla Tampereella – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme osaavaa CNC-Koneistajaa erilaisten muottien tekoon Tampereelle!

 

Työssäsi koneistat erilaisia valumalleja ja muotteja valimoille, sekä muovi- ja veneteollisuuteen. Työ on monipuolista, ja pääset tekemään asiakkaan vaatimusten mukaan erilaisia kappaleita kokonaisvaltaisesti ohjelman suunnittelusta viimeistelyyn asti. Töitä tehdään kolme akselisella pystykaraisella työstökeskuksella, ja Fanucin osaamisesta on selvää etua tehtävään. Materiaalit, joiden kanssa olet tekemisissä ovat puu, alumiini ja erilaiset muovit.

 

Aiempi kokemus veneiden tai teollisuuden työkalujen valmistamisesta on eduksi, mutta työhön järjestetään hyvä ja kattava perehdytys joka tapauksessa. Tiimissäsi löytyy toki myös muita kokeneita konkareita, joilta saat apua aina tarvittaessa. Töitä tehdään kahdessa vuorossa Hervannassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*