Täyttö Oy

CNC-Koneistaja työstökeskukselle Lahteen!

Hei CNC-KONEISTAJA! Fanucista ja työstökeskuksista kokemusta? Etsimme nyt CNC-koneistajaa työstökeskukselle Lahteen – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme CNC-KONEISTAJAA työstökeskukselle vakituiseen työhön Lahteen!

 

Työssäsi pääset tekemään niin yksittäiskappaleita, lyhyitä kuin keskipitkiäkin sarjoja Fanuc-ohjatulla työstökeskuksella mukavassa ja tiiviissä työporukassa! Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe, ja työpaikka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Lahden keskustasta.

 

Työssä menestyminen edellyttää itseohjautuvuutta, oma-aloitteisuutta sekä kokemusta Fanuc-ohjauksesta ja CNC-koneistuksesta. Ohjelmointitaito on selvästi eduksesi, muttei välttämätöntä. Vaatimuksena on myös joko sujuva suomen kielen tai englannin kielen taito. 

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.