Täyttö Oy

CNC-Koneistaja valutuotteet, Pirkkala

OHOI koneistajaihmiset! Tarjolla vakituinen paikka CNC-KONEISTAJANA valutuotteiden koneistuksessa Pirkkalassa – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme CNC-KONEISTAJAA alumiinivalutuotteiden pariin Pirkkalaan!

 

Työssäsi pääset käyttämään ja ohjelmoimaan 3-, 4- ja 5-akselisia koneita, joissa Fanucin ja Heidenhainin ohjausjärjestelmät. Koneilla tehdään niin lyhyitä kuin keskipitkiäkin sarjoja kaiken kokoisia kappaleita, sekä yhdellä koneella yksittäiskappaleita – eli vaihtelua ja monipuolisuutta ei työstä puutu! Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe, ja työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella niin autolla kuin julkisilla kulkevalle!

 

Työ edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta, ja vähintään toinen ohjausjärjestelmistä tulisi olla ennestään tuttu käytössä. Tärkeää työssä on myös tarkkuus, itseohjautuvuus ja oma-aloitteinen työote.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.