Täyttö Oy

CNC-Koneistaja päivävuoroon Ylöjärvelle!

Hei CNC-KONEISTAJA! Nyt tarjolla mahdollisuus liittyä huippuporukkaan CNC-Koneistuksen parissa päivätyössä Ylöjärvellä – Lue lisää!

Asiakkaamme etsii riveihinsä yhtä CNC-KONEISTAJAA teollisuuden alihankintakoneistuksen ja ohjelmoinnin pariin Ylöjärvelle!

 

Työskentelet pääasiassa vaakakaraisella työstökeskuksella teollisuuden alihankintakoneistuksen parissa. Kappaleiden ja sarjojen koot ovat vaihtelevia, ja tylsää töissä ei varmasti tule. Ohjauksena keskuksessa toimii Fanuc 15M. Työtä tehdään Ylöjärvellä hyvien kulkuyhteyksien varrella säännöllisessä päivävuorossa klo 7-16 välillä maanantaista perjantaihin.

 

Arvostamme aiempaa koulutuksen ja työkokemuksen kautta hankittua osaamista koneistuksen parista, sekä erityisesti aiempaa Fanuc-osaamista.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*