Täyttö Oy

CNC-Koneistaja Ylöjärvelle

OHOOI! Nyt meillä on etsinnässä CNC-Koneistaja Ylöjärvelle!

Asiakkaallamme on käytössä uusia monitoimityöstökeskuksia ja CNC-sorveja, joilla tulet työskentelemään. Töitä tehdään siisteissä ja moderneissa toimitiloissa, joissa sisäilman laatuun on panostettu. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, mutta joustoa työajoissa on, kunhan hommat sujuvat!

 

Etua tehtävään saat aiemmasta kokemusta Fanuc:sta tai Mazatrol:sta ohjausjärjestelmänä, monipuolisesta kokemuksesta CNC-koneistuksen parista sekä itseohjautuvasta työasenteesta. Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyritykseen koeajan jälkeen. Palkkaus riippuu osaamisestasi, ja meillä ammattilaiselle maksetaan ammattilaisen palkkaa! Jos kiinnostuit ja haluat hypätä mukaan alan yhteen parhaista työpaikoista niin laita hakemusta tulemaan tai soita!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä vähintään TES mukaan, mutta omalla työkokemuksella voi vaikuttaa palkkaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi www.taytto.fi

Avoin hakemus

Kerro meille millaista työtä haluaisit tehdä

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*