Täyttö Oy

CNC-Koneistaja

Hei CNC-KONEISTAJA! Meillä olisi sinulle älyttömän hieno mahdollisuus tarjolla, joten jatkathan lukemista!

Asiakkaamme Finnpelti Oy etsii riveihinsä yhtä CNC-KONEISTAJAA luonnonkauniiseen Sastamalaan CNC-koneistuksen ja ohjelmoinnin pariin vakituiseen työsuhteeseen! Työsopimus tehdään suoraan Finnpelti Oy:n kanssa.

 

 

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisten kappaleiden CNC-koneistuksesta (Hyundai Wia) ja työstökeskuksen ohjelmoinnista piirustusten mukaan. Yksitoikkoista työ ei ole, sillä sarjakoot ovat suurimmillaan kymmenissä kappaleissa ja itse kappaleet monipuolisia ja haastavia. Työssäsi pääset myös laajentamaan osaamistasi mm. lankasahan ja vesileikkurin käyttöön! Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe 7–15.30.

 

 

Arvostamme aiempaa koulutuksen ja työkokemuksen kautta hankittua osaamista, oma-aloitteisuutta ja innokasta otetta työhön tarttumiseen. Toivomme hakijoilta kokemusta ohjelmoinnista ja monipuolisesti erilaisten kappaleiden CNC-koneistuksesta. Selvää etua tehtävään saat myös aiemmasta kokemuksesta Fanuc – ja Mastercam -ohjelmien käytöstä.

 

 

Haluamme auttaa sinua kehittymään, ja viemään myös oman ammattitaitosi uudelle tasolle! Saat työhön kattavan perehdytyksen sekä koko työporukan tuen työssäsi onnistumiseen. Tarjolla on paikka nykyaikaisessa, vakavaraisessa yrityksessä – ja tietty huippuporukassa! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme myös lounasedun, ja palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan. Useampi työntekijä kulkee töihin Tampereen suunnalta, joten Tampereelta päin mahdollisuus myös kimppakyytiin työmatkoille!

Heräsikö mielenkiintosi? HYVÄ! Ole rohkeasti yhteydessä! Kaikki yhteydenotot ja hakemukset Sampsa Leivolle, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.

Avoin hakemus

Kerro meille millaista työtä haluaisit tehdä

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*