Täyttö Oy

CNC-Levyseppä päivävuoroon!

HOI! Nyt olisi metallialan osaajalle todella monipuolinen ja mielenkiintoinen mahdollisuus tarjolla – lue lisää alta!

Asiakkaamme Finnpelti Oy etsii CNC-LEVYSEPPÄÄ monipuolisiin metallitöihin Sastamalaan! Tarjolla on vakituinen työsuhde, ja työsopimus tehdään suoraan Finnpelti Oy:n kanssa.

 

Tässä tehtävässä työnkuvasi sisältää laajan kirjon eri työtehtäviä metallituotteiden parissa. Päiväsi voivat sisältää levyntyöstökoneiden ohjelmoinnin lisäksi jonkin verran laserin, vesileikkurin ja särmäyspuristimen käyttöä – sekä osaamisesi mukaan hitsausta ja paljon muuta! Tylsää töissä ei varmasti tule, ja päivät ovat monipuolisesti erilaisia.

 

Koulutustaustasi toivomme olevan metallialalta, ja me arvostamme suuresti myös työn kautta hankittua monipuolista osaamista. Etua tehtävään saat erityisesti levyntyöstökoneiden ohjelmointitaidosta. Toivomme sinun olevan innokas oppimaan uutta, oma-aloitteinen ja omaavan ahkeran otteen työntekoon.

 

Haluamme auttaa sinua kehittymään, ja viemään myös oman ammattitaitosi uudelle tasolle! Saat työhön kattavan perehdytyksen sekä koko työporukan tuen työssäsi onnistumiseen. Tarjolla on paikka nykyaikaisessa, vakavaraisessa yrityksessä – ja tietty huippuporukassa! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme myös lounasedun, ja palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan. Ammattilaiselle maksamme aina ammattilaisen palkkaa, joten laitathan palkkatoiveesi mukaan hakemukseen! Useampi työntekijä kulkee töihin Tampereen suunnalta, joten Tampereelta päin mahdollisuus myös kimppakyytiin työmatkoille!

 

Heräsikö mielenkiintosi? HYVÄ! Ole rohkeasti yhteydessä! Kaikki yhteydenotot ja hakemukset Sampsa Leivolle, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*