Täyttö Oy

CNC-Sorvaaja Kangasalle päivätyöhön!

HEI sinä CNC-sorvien kesyttäjä! Tarjolla paikka Kangasalla CNC-sorvauksen ja ohjelmoinnin parissa kokeneelle konkarille päivätyössä – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt osaavaa CNC-SORVAAJAA Kangasalle päivätyöhön, vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi koneistat monenlaisia alihankintateollisuuden kappaleita pitkäjyrsinkoneella ja sorveilla. Koneet toimivat Heidenhain -ohjauksella. Sarjakoot ovat pääosin lyhyttä ja keskipitkää, eli vaihtelua päivistä ei puutu!

 

Arvostamme etenkin aiempaa koneistuskokemusta sekä metallialan koulutustaustaa. Aiempi ohjelmointikokemus ja -osaaminen on välttämätön työtehtävään.

 

Työtä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin. Palkkaus kokemuksen ja sopimuksen mukaan, ammattilaiselle maksamme ammattilaisen palkkaa!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*