Täyttö Oy

CNC-Sorvaaja Tampereelle!

HEI sinä CNC-sorvien kesyttäjä! Tarjolla paikka CNC-sorvauksen parissa Tampereella osaavassa huippuporukassa! – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt osaavaa CNC-SORVAAJAA Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi koneistat monenlaisia alihankintateollisuuden kappaleita ja osia eri kokoisilla CNC-sorveilla. Koneissa Fanuc- ja Mazatrol-ohjaus. Sarjakoot ovat pääosin lyhyttä ja keskipitkää, eli vaihtelua päivistä ei puutu!

 

Arvostamme etenkin aiempaa koneistuskokemusta sekä metallialan koulutustaustaa. Aiempi ohjelmointikokemus on eduksesi, sillä teet työssäsi ohjelmamuutoksia koneisiin.

 

Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin. Palkkaus kokemuksen ja sopimuksen mukaan – ammattilaiselle maksamme ammattilaisen palkkaa!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.