Täyttö Oy

CNC-Sorvaaja

OHOI sinä CNC-sorvauksesta kiinnostunut Fanuc-osaaja! Tarjolla paikka CNC-sorvauksen parissa perheyrityksessä! – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt CNC-SORVAAJAA Länsi-Pirkanmaalle vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi koneistat Fanuc-ohjatulla CNC-sorvilla monenlaisia kappaleita ja osia erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Sarjakoot vaihtelevat yksittäiskappaleista muutamiin kymmeniin, eli yksitoikkoista työ ei ole! Käytössäsi on myös muita konepajan koneita, sekä WinCam-ohjelmisto.

 

Arvostamme etenkin aiempaa koneistuskokemusta sekä metallialan koulutustaustaa. Työpaikan sijainnin takia ajokortti ja oma auto tulisi löytyä. Aiempi ohjelmointikokemus sekä WinCam-tuntemus on eduksesi, mutta mikään valmis seppä ei vielä tarvitse olla – me opetamme sinut sellaiseksi!

 

Työtä tehdään päivätyönä maanantaista perjantaihin. Palkkaus kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.