Täyttö Oy

Esikäsittelijä apuvälinevalmistukseen

Työkalut pysyy käsissä? Kokoonpano- ja metallityöt kiinnostaa? HYVÄ! Haemme ESIKÄSITTELIJÄÄ APUVÄLINEVALMISTUKSEEN Kangasalle – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme Kangasalle ESIKÄSITTELIJÄÄ APUVÄLINEVALMISTUKSEEN!

 

Työssäsi pääset valmistelemaan erilaisten apuvälineiden runkoja ja osia mm. taivuttamalla putkia, sovitteita ja viisteitä tekemällä, poraamalla reikiä sekä muuten valmistelemalla osia hitsausta varten. Osaamisesi mukaan myös hitsaustyöt ovat mahdollisia! Työssä käytetään erilaisia käsityökaluja, akku- sekä konepajalaitteita.

 

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi autonasennuksen, metallialan, muun teknisen alan puolelta, tai vain puhtaasti työkokemuksen ja harrastusten kautta hankittua kokemusta. Välttämätöntä ei ole, mutta etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta konepajassa työskentelystä, sekä TIG-hitsauskokemuksesta. Tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ja reipas asenne!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Työtä tehdään hyvien kulkuyhteyksien varrella Kangasalla päivävuorossa ma-pe. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.