Täyttö Oy

Hiekkapuhaltaja Pirkkalaan!

Omaatko kokemusta hiekkapuhaltamisesta ja kiinnostusta alaa kohtaan? HYVÄ! Hae meille HIEKKAPUHALTAJAKSI Pirkkalaan – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme HIEKKAPUHALTAJAA teolliseen maalaamoon Pirkkalaan!

 

Työssäsi valmistelet maalattavia suuriakin teollisuuden metallirakenteita ja kappaleita hiekkapuhaltamalla. Olet ensiarvoisen tärkeässä asemassa varmistamassa tasaisen ja korkean laadun huolellisella valmistelulla. Työtä tehdään päivätyönä maanantaista perjantaihin.

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta hiekkapuhaltamisesta ja maalaamon valmistelutöistä. Mikään mestari sinun ei kuitenkaan vielä tarvitse olla, sillä me koulutamme sinusta sellaisen!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kuulostaako omalta uudelta työpaikaltasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*