Täyttö Oy

Hitsaaja Akaaseen!

HOHOI hitsarit! Nyt tarjolla paikka raskaan metallituotannon parissa huippu työporukassa HITSAAJANA Akaassa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Akaaseen HITSAAJAA raskaan metalliteollisuuden pariin!

 

Työssäsi hitsaat ja valmistat pääosin suuria valmistavan ja alihankintateollisuuden osia rakenneteräksestä. Hitsaus on pääosin MAG-hitsausta, mutta osittain myös TIG- ja jauhekaarihitsausta. Työ on monipuolista, ja päivät harvoin toistavat itseään!

 

Sinulta vaadimme alan koulutusta tai työn kautta hankittua osaamista eri hitsausmenetelmistä. Erityisesti MAG- ja TIG-osaaminen katsotaan eduksesi.

 

Työtä tehdään kaksivuorotyönä 6-14 ja 14-22 vuoroviikoin.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.