Täyttö Oy

Hitsaaja-asentaja Tampereelle!

HEI sinä saumantekemisen ammattilainen! Tarjolla loistava paikka haasteellisessa työssä HITSAAJA-ASENTAJANA Tampereella – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt HITSAAJA-ASENTAJAA Tampereelle!

 

Työssäsi valmistat mittojen mukaan erilaisia metalli- ja teräsrakenteita kiinteistö- ja rakennusyhtiöille, teollisuuteen sekä julkisille toimijoille pääasiassa hitsaamalla (MIG, MAG ja puikko). Tuotteet ovat muun muassa kaiteita, tasoja, rappuja, portteja – ja paljon muuta! Työtä tehdään pääosin pääpaikalla Tampereella, mutta myös asennukset asiakaskohteisiin kuuluvat työnkuvaan.

 

Arvostamme erityisesti hitsauskokemusta ja kuvienlukutaitoa useamman vuoden ajalta, sekä mukautuvaa ja reipasta asennetta. Voimassaolevat luokat ovat selvästi eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Luokkien suoritus tulisi kuitenkin onnistua tarvittaessa. 

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.