Täyttö Oy

Hitsaaja Kangasniemelle!

Hei sinä HITSAAJA! Nyt tarjolla osaavalle loistopaikka RHS-putkien hitsauksessa Kangasniemellä, ja ammattilaiselle tarjolla ammattilaisen korvaus – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattimaiseen joukkoon yhtä HITSAAJAA Kangasniemelle!

 

Työssäsi teet pääasiassa kokoonpano- ja valmistushitsausta RHS-putkista koostuviin kappaleisiin. Käytössä on uudet hitsauslaitteet sekä pyörityspöydät, eli työergonomiastakin on huolehdittu! 

 

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta hitsauksesta eri menetelmillä, innokkuutta tekemiseen sekä työhöntarttuvaa ja oppimishaluista asennetta! Hitsausluokista on tehtävään etua, tai valmiudesta niiden suorittamiseen.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.