Täyttö Oy

Hitsaava asentaja Akaaseen ja Valkeakoskelle!

Hei metallialan moniosaaja, siis juuri SINÄ! Paikka tarjolla teollisuuden koneasennusten, huoltojen ja muutostöiden parissa hyvin monipuolisessa työssä Akaassa ja Valkeakoskella – Lue lisää!

Asiakkaamme etsii joukkoonsa yhtä HITSAAVAA ASENTAJAA teollisuuden monipuolisiin tehtäviin!

 

Työssäsi pääset mukaan todella erilaisiin työpäiviin, sillä työsi sisältää niin erilaisten tuotantolaitosten ja -koneiden asennustöitä, muutostöitä, kunnossapitoa, hitsausta, metallin työstöä ja paljon muuta! Työpäivät ovat todellakin erilaisia joka päivä.

 

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta metallialalta, tuotannon ja koneiden parista, hitsauksesta tai mekaanisesta asennuksesta. Luokkahitsaaja sinun ei tarvitse olla, mutta jonkinlaista saumaa olisi hyvä saada aikaiseksi MIG:llä. Työtä tehdään päivätyönä 7-15.30 ma-pe, toimipisteet sijaitsevat Akaassa ja Valkeakoskella.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.