Täyttö Oy

Hitsaustaitoinen metalliseppä Ylöjärvelle!

SEIS sinä hitsauksen osaaja ja METALLISEPPÄ! Nyt avoinna monipuolinen työpaikka METALLISEPPÄNÄ Ylöjärvellä osana huippuporukkaa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt hitsaustaitoista METALLISEPPÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle!

 

Työssäsi tulet tekemään pääasiassa maansiirtokoneiden kulutusosien korjausta, päivitystä ja valmistusta. Valmistettavia tai korjattavia osia ovat muun muassa kaivinkoneiden kauhat ja huulilevyt, v-kärjet ja kynnet, routapiikit, kantoharat sekä kaikenlaiset lisävarusteet ja tarvikkeet! Työtä tehdään siisteissä toimitiloissa Ylöjärvellä päivävuorossa.

 

Työ edellyttää vahvaa kokemusta paksujen metallien MIG-hitsauksesta, sekä ongelmanratkaisu- ja mukautumistaitoja. Usein korjattavista kappaleista ei ole valmiita piirustuksia, vaan korjauksissa on käytettävä omaa päättelykykyä ja osaamista monipuolisesti.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.